Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Monsif boeken?

Monsif boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Monsif

Wilt u Monsif direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Monsif

Monsif (Monsif Bakkali, 1997) is een dertienjarig multitalent en woont in Amsterdam. Met Justin Bieber als voorbeeld en geïnspireerd door andere Nederlandse artiesten, zoals Lange Frans, Fouradi, Yes-R en The Partysquad neemt Monsif met z’n webcam verschillende nummers op.

Zijn talent wordt al snel opgepikt, in zijn buurt en op school kent iedereen hem. Zo krijgt hij de kans om zijn talent op verschillende Amsterdamse podia vertonen.

In de zomer van 2010 stond Monsif samen met de heren van Fouradi op het podium, het jonge talentje was ook hen niet ontgaan. Brahim Fouradi laat het daar niet bij en biedt Monsif een contract aan bij zijn label Zonamo.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het debuutalbum van Monsif. Met producers Reverse (Dio, The Partysquad, The Opposites e.a) en FBI (Yes-R, Fouradi, Kim-Lian, Ralf e.a) die aan het album werken en vele hits op hun naam hebben staan beloofd het album een knaller te worden. Op woensdag 3 november komt de eerste single, met bijbehorende videoclip, van Monsif uit. Deze is GRATIS te downloaden zijn op de nummer 1 jongerenzender FunX: www.funx.nl

De ster van Monsif is snel rijzende, een vergelijking met Justin Bieber is dan ook snel gemaakt, vooralsnog wil Monsif eerst Nederland veroveren.

Monsif boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Monsif zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Monsif wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Monsif. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Monsif te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.