Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Monsieur Horreur boeken?

Monsieur Horreur boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Monsieur Horreur

Wilt u Monsieur Horreur direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Monsieur Horreur

Monsieur Horreur is een wel hele chique griezel! Hij is geen vampier, weerwolf of zombie. Nee, het is Monsieur Horreur!

Hij sluipt rond, niet opzoek naar slachtoffers, nee hij is opzoek naar nieuwe vrienden! Uit zijn donkere landhuis geslopen spreekt deze rare kwibus niet maar gebruikt hij een wonderlijke mimiek.

Monsieur Horreur boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Monsieur Horreur zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Monsieur Horreur wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Monsieur Horreur. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Monsieur Horreur te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.