Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 800 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Monroo boeken?

Monroo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Monroo

Wilt u Monroo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Monroo

MONROO is een spetterende muzikale sensatie met energieke muzikanten, bruisend van talent en ervaring. Deze 100% live allround coverband kenmerkt zich o.a. door enthousiasme, interactie, professionaliteit, kwaliteit en een fantastische zangeres. 
De band biedt een concept waarbij men de totale ervaring van live muziek en entertainment zal ervaren als nooit tevoren. Deze bijzondere live belevenis wil en mag je dan ook niet missen!!! 

MONROO staat voor een top show, waarbij je wordt meegezogen in de muzikale wereld of the most famous dance classics, rock of the 80’s, trance of the 90’s tot oer-Hollandse meezingers en the most popular megahits uit de huidige charts, die elkaar in een razend tempo zullen afwisselen. 

MONROO is een unieke live belevenis met respect voor elke muzikale noot die wordt gespeeld. MONROO joins every party; geen enkel podia is hen te gek. 
Deze 5 gepassioneerde “The Amazing Five” musici van MONROO hebben dan ook maar één doel: “Let Us Entertain You!” 

MONROO: Be part of it, so you won’t be missing it!

Monroo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Monroo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Monroo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Monroo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Monroo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.