Twilight Entertainment

     
Monique en Tim boeken / inhuren voor een optreden? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.950,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Monique en Tim boeken?

Monique en Tim boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Monique en Tim

Wilt u Monique en Tim direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Monique en Tim

Monique Smit en Tim Douwsma brengen op dit moment veel tijd door in de studio. Het duo is bezig met de opnames van een gloednieuw album dat in mei volgend jaar uitgebracht zal worden door Vosound Records.
Voordat de release van het album er zal zijn zal deze eerst worden vooruitgegaan door een single. Deze 2e singel van Monique & Tim zal in maart wordt uitgebracht. De gehele muzikale leiding van de singel en album is in handen van Jan Smit en Edwin de Groot.

Samenwerking geen primeur

Het is niet voor het eerst dat Monique en Tim samenwerken; het tweetal kent elkaar vanuit de wandelgangen bij de TROS en Sterren.nl.
Een hernieuwde kennismaking bij Sterren Dansen op het IJs leidde tot de opname van het duet, Een Zomeravond Met Jou, dat in 2011 op single is uitgebracht.
Het bleek een perfecte match. De eerste samenwerking beviel hen zo goed dat zij nu besloten hebben een compleet album op te nemen.
 
Monique Smit werd onlangs door kinderen gekozen tot meest favoriete TV presentatrice, waardoor zij de MediaSmarties Award 2012 in ontvangst mocht nemen.
Zij presenteert al vijf jaar het populaire TV programma Kids Top 20 en vanaf volgend voorjaar zal ze ook te zien zijn als presentatrice van het nieuwe programma 'Mijn Vader Is De Beste'.
In 2008 debuteerde Monique als zangeres met het album Stel Je Voor, in 2010 gevolgd door het album Verder. Van beide albums verschenen meerdere singles.
 
Tim Douwsma is presentator van het programma Karaoke Kids en bracht eveneens al een flink aantal singles op zijn naam, tevens is Tim binnenkort te zien in het programma “ De Beste Zanger” .
 
Monique Smit en Tim Douwsma: een uniek en ijzersterk duo. Vanaf het voorjaar van 2013 zullen zij ook samen optredens gaan verzorgen in Nederland en België.
Voor boekingen van dit kersverste duo kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij informeren u over de mogelijkheden om Monique en Tim in te huren.


 

Monique en Tim boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Monique en Tim zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Monique en Tim wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Monique en Tim. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Monique en Tim te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.