Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Mondae boeken?

Mondae boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mondae

Wilt u Mondae direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mondae

Mondae (Tom, Thomas en Camille) is een band uit Amsterdam die elektronische popmuziek maakt. Al voor hun debuut release van hun single 'Sunglasses' werd de band uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en waren ze al meerdere malen live te horen in de ether. "Wat goed is, komt snel en daar kan je dan ook maar beter van het begin af aan bij zijn", aldus 3FM. De tweede single verschijnt in november.

Uitgekeken op gitaarbandjes maar eveneens weinig geïnspireerd door laptop DJ's met hun handen in de lucht, combineren ze deze twee werelden in een liveshow die vele malen verder gaat dan een band met een keyboard.

Geïnspireerd door o.a. Calvin Harris, Miike Snow en 80's & 90's synth-pop combineert Mondae oldschool synth-sounds, elektrische bas en gitaar met elektronische beats van nu.

Mondae boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mondae zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mondae wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mondae. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mondae te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.