Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 75 min.
  • Geluid: incl. tot 2000 pers.
  • Prijs: € 7.500,- excl. BTW
  • Opmerking: Bzn Tribute Band
Volledige prijslijst

Mon Amour boeken?

Mon Amour boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mon Amour

Wilt u Mon Amour direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mon Amour

In 2007 stopte BZN, de meest succesvolle Nederlandse band allertijden. Voor vele fans betekende dit het einde van een tijdperk maar betekende de start voor Mon Amour.

Drummer Jack Veerman was echter nog niet klaar om te stoppen. Solo verdergaan is voor een drummer wat moeilijker dan voor een zanger of zangeres. Het idee ontstond daarom om een BZN tribute band op te richten.
Bandleden

Jack Veerman legde de lat heel hoog bij het vinden van nieuwe bandleden. Hij zocht zes gelijkgestemde topmuzikanten met een “BZN” hart.

Bassist Jan Sombroek, al jarenlang bevriend met Veerman, kende vele successen met de formatie Next One.

Gitarist en rocker in hart en nieren, Nico Tol (alias Stein) was al jaren bekend in de Volendamse bandscene.

Toetsenist Hans Keizer, een ware virtuoos, afgestudeerd aan het conservatorium.

Toetsenist, accordeonist, Daniel Metz, de enige niet Volendammer in MON AMOUR komt van Ameland. Hij werd door Veerman ontdekt tijdens de afscheidstoernee van BZN. Metz stond met zijn band in het voorprogramma en Veerman was dusdanig onder de indruk dat hij de eilandbewoner aan zijn nieuwe band wilde toevoegen.

Zanger Peter de Haan voegde zich later bij de groep. Hij zong op vele feesten en partijen en in verschillende rockbands.

Zangeres Linda Schilder, was al jarenlang een bekend gezicht in het plaatselijke kerkkoor en speelde in verschillende bandjes, ook eindigde ze bij de laatste 15 in de eerste Idols editie. De band MON AMOUR was geboren!

Eigen werk

Deze groep rasmuzikanten, allen met hun eigen muzikale geschiedenis, gingen samen het avontuur aan. De eerste optredens met het BZN repertoire waren zeer succesvol. De reacties waren overweldigend. Echter, zoals het echte muzikanten betaamt begon het toch te kriebelen om ook eigen werk te schrijven. In 2009 volgde het debuutalbum “After all these years”. Het album werd zeer positief ontvangen en kwam op nummer 17 binnen in de album top 100. In 2010 volgde het tweede album “A matter of time”. Een veelzijdig album in lijn van BZN, met steeds meer een eigentijdse MON AMOUR sound.
Derde album “Sing me a song”

In het voorjaar van 2012 zal de release van het derde album “Sing me a song” plaatsvinden. Een spannend, nieuw hoofdstuk voor MON AMOUR. “Sing me a song” bestaat stuk voor stuk uit prachtige liedjes, geschreven door de bandleden van MON AMOUR. Een album gemaakt met heel veel liefde voor muziek. De band staat te popelen om het grote publiek deelgenoot te maken van deze “grote liefde”.
Nieuwe theatershow

De liefde voor de muziek komt helemaal tot zijn recht in de nieuwe theatershow “Sing me a song”. In deze show neemt MON AMOUR het publiek mee op een muzikale reis door de tijd. De vele BZN hits en het eigen werk van MON AMOUR worden weergaloos muzikaal gespeeld en opgeluisterd met de kenmerkende stemmen van Peter de Haan en Linda Schilder.

Overal waar MON AMOUR speelt wordt het publiek meegezogen in het enthousiasme van deze topformatie en de prachtige muziek. Een feestje om te zien, dit zijn mensen die werkelijk genieten van het maken van muziek. Een ware lust voor oog en oor!

Mon Amour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mon Amour zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mon Amour wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mon Amour. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mon Amour te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.