Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

MocroManiac boeken?

MocroManiac boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van MocroManiac

Wilt u MocroManiac direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie MocroManiac

Wie de kreet "hindabuilding!" niet kent heeft afgelopen jaren vermoedelijk onder een steen geleefd. In 2012 scoorde HydroBoyz onder de vleugels van Rotjoch's label Mucho Dinero, een enorme hit met hun aanstekelijke single 'Hindabuilding', welke over menig festivalterrein en in clubs van Nederland tot aan Spanje rondschalde. Festivals als Appelsap en Solar werden in dat jaar dan ook vakkundig afgebroken tijdens hun energieke shows en dit werd nog even dubbel en dwars bevestigd door de State Award die zij wonnen voor 'Beste Liveact' en de nominatie als 'Beste Groep'.

MocroManiac onpopte zich enkele jaren geleden al tot een echte lyricist, die zich onomstotelijk als MC bewees bij legendarische sessies als 101Barz en Zonamo Underground. Deze lijn besloot hij door te trekken in zijn in januari uitgebrachte Maniac4President-mixtape, waarop hij uitsluitend rapt op old-school beats van wereldbekende legends.

Met nieuwe releases in het vooruitzicht en altijd een verse op zak is MocroManiac dan ook meer dan klaar om in 2014 de festivals, poppodia en clubs te bestormen!

MocroManiac boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over MocroManiac zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over MocroManiac wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van MocroManiac. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over MocroManiac te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.