Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Mobiele Sutu boeken?

Mobiele Sutu boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mobiele Sutu

Wilt u Mobiele Sutu direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mobiele Sutu

Nieuw, uniek in Nederland en vanaf NU inzetbaar voor events: de ‘ Mobiele Sutu’!

Sutu (uitspraak Shoetoe) betekent schieten in het Surinaams. De Sutu is een interactieve voetbalmuur met 16 LED panelen die reageren wanneer ze aangeraakt worden. De Sutu is volledig te ‘branden’ voor uw merk of voor de gelegenheid en is zowel binnen als buiten inzetbaar.

Sport, spel, interactie, dynamiek, competitie en een duurzaam ontwerp zijn dé ingrediënten voor deze unieke hedendaagse ‘Urban activiteit’. Activiteiten met de Sutu zijn te programmeren voor grotere en kleinere gezelschappen en zijn bij uitstek geschikt als energizer in breaks van inhoudelijke programma’s en als interactieve game op personeelsevents, jubileumfeesten, op beurzen en open dagen. Uniek en publiek trekkend middel voor uw relatie events rond de EK voetbal bijvoorbeeld!

Oorsprong Sutu

De Sutu in het algemeen stimuleert kinderen om actief buiten te gaan spelen, in plaats van binnen achter de computer te blijven hangen. De Sutu stimuleert de volwassene om eens ongedwongen in beweging te komen. De Sutu sluit aan op de belevingswereld van de jeugd en combineert de positieve punten van ‘gamen’ (spanning, levels halen, competitie) met al het goede van buiten spelen (sociale ontwikkeling, gezond bewegen, betrokkenheid buurt). Spelen op de Sutu zorgt er voor dat je flink aan het sporten bent en gezond en fit wordt. Zo werkt de Sutu op een leuke manier gezondheidsproblemen zoals overgewicht en obesitas tegen te gaan. Door de vele mogelijkheden en aanmoedigingen in de spellen worden spelers uitgedaagd om zich flink in het zweet te werken. Een nieuwe highscore bereiken kost behoorlijk wat inspanning maar geeft ook veel voldoening. Zeker als je het ook samen met een vriendje doet of tegen een collega speelt.

Enkele voorbeeld spellen

Color Sutu

Verover de muur in je gekozen kleur. Probeer binnen twee minuten zoveel mogelijk vlakken van de tegenstander in jouw kleur (rood of groen) te schieten. Nog mooier, en de ultieme overwinning: Als het je lukt alle vlakken van de muur in jouw kleur te schieten dan win je meteen!

Time Sutu

De digitale variant van het welbekende muurtje trap. De Sutu licht op en van boven naar beneden gaan steeds meer vlakken uit. Door op tijd de muur te raken licht de hele muur weer op en begint het 'leeglopen' opnieuw. Probeer het je tegenstander moeilijk te maken door hem lastige ballen te bezorgen die hem veel tijd gaan kosten. De speler die te laat is, heeft verloren. Hoe hoger het level, hoe minder tijd je hebt.

Shape Sutu

Schiet de oplichtende vormen uit. Probeer de juiste vlakken te raken en zo de vorm weg te schieten. Er komen steeds moeilijkere vormen tevoorschijn. Daag jezelf uit door van steeds grotere afstand te schieten. Wie kan het beste mikken?

Mobiele Sutu Praktisch

De Sutu staat binnen 30 minuten speelklaar. De speelplek op locatie dient toegankelijk te zijn voor de aanhangwagen met een breedte van ca. 2,5 meter die door een deurbreedte van 3 meter kan. Op locatie is verder alleen een stroompunt nodig binnen een afstand van 20 meter van de speelplaats van de Sutu. Afmetingen mobiele Sutu opgebouwd is : 6,5 breed (incl. ballenvangers)  x 3 meter hoog en 2,6 meter diep.

Mobiele Sutu boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mobiele Sutu zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mobiele Sutu wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mobiele Sutu. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mobiele Sutu te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.