Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 300 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Mobiele DJ
Volledige prijslijst

Mobiele DJ Moticu boeken?

Mobiele DJ Moticu boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mobiele DJ Moticu

Wilt u Mobiele DJ Moticu direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mobiele DJ Moticu

Mobiele DJ Moticu is de naam waaronder Thijs Schoffeleers draait. Met 15 jaar ervaring heeft deze DJ op elke gelegenheid wel eens gedraaid.
Hoewel hij van alle markten thuis is heeft Thijs een voorliefde voor Soul en Funk.

Al lopend komt hij binnen. Moticu heeft geen opbouwtijd of grote DJ sets nodig. Één mobiele oplossing die nog geen vierkante meter in beslag neemt. Mocht u een groter publiek willen bedienen is het ook mogelijk om moticu draadloos door te verbinden met een grotere geluidsinstallatie.

Moticu bevat een 400 watt luidspreker, een mixer met microfoonaansluiting en een mp3 unit met een oneindige keus aan muziek, hierdoor is voor elk wat wils. De unit is accu aangedreven en kan 4 tot
5 uur mobiel draaien op vol volume. Mocht een feest onverhoed langer duren kan Moticu uiteraard op het lichtnet worden aangesloten.

Moticu is volledig aan te passen naar elk thema en te customizen met de mooiste logo's en gekste kleuren. Omdat deze mobiele oplossing het publiek verrast maakt hem dit uitermate geschikt voor reclame acties in winkelcentra, op beurzen en andere gelegenheden.

Mobiele DJ Moticu boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mobiele DJ Moticu zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mobiele DJ Moticu wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mobiele DJ Moticu. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mobiele DJ Moticu te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.