Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 3.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Inprikken € 2975,- excl.
Volledige prijslijst

Mmoozz boeken?

Mmoozz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mmoozz

Wilt u Mmoozz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mmoozz

MMooZZ is de naam. Wat een vreemde naam zult U wellicht denken?

MMooZZ is eigenlijk als naam een grapje maar als band bloedserieus. Een allround coverband van een héél hoog niveau. Een niveau zoals U dat mag verwachten van een orkest van Viking Entertainment. MMooZZ is allround dat wil zeggen, zij spelen alles.

Geen voor geprogrammeerde setjes, maar heerlijk inspelend op de wensen van Uw publiek. En met een aktueel repertoire waarin trouwens ook niet de grootste hits van het verleden worden vergeten.

Natuur, de band heeft sowieso een geweldige licht- én geluidsinstallatie. Maar ook nog eens een fantastische crew rond de band. Mensen die met U meedenken en samen tot een geweldig optreden willen komen.

 MMooZZ is de naam. MMooZZ?

Ja, van Sam en MMooZZ…..

Mmoozz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mmoozz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mmoozz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mmoozz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mmoozz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.