Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.475,- excl. BTW
  • Opmerking: The Voice of Holland 2013 / 2014
Volledige prijslijst

Mitchell Brunings boeken?

Wilt u Mitchell Brunings boeken / huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Mitchell Brunings bekend uit The Voice of Holland vindt u op deze pagina.

Wilt u Mitchell Brunings direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mitchell Brunings

Mitchell Brunings uit team Ilse DeLange is dé runner-up uit het vierde seizoen van The voice of Holland! Hij maakte indruk met zijn vertolking van Bob Marley's 'Redemption Song' en werd in één klap een bekende Nederlander.

Naast toeren met de reggaeband 'Rootsriders' heeft hij ook gedanst in clubs en discotheken. Hij heeft zelfs een TMF Award op zijn naam staan. Ook in het buitenland blijft de reggae-zanger niet onopgemerkt. De Franse Huffington Post plaatste een artikel waarin zijn stemgeluid wordt beschreven als 'die van Bob Marley'.

Mitchell Brunings boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mitchell Brunings zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mitchell Brunings wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mitchell Brunings. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mitchell Brunings te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.