Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Mitch Lodewick Idols boeken?

Mitch Lodewick Idols boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mitch Lodewick Idols

Wilt u Mitch Lodewick Idols direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mitch Lodewick Idols

Mitch Lodewick is een nuchtere Aaltense jongen met als motto: “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.” Hij heeft al in veel bandjes gezeten, maar hij vindt zelf spelen eigenlijk het leukst. Hij zingt het liefst top 40, maar ook lekkere Nederlandse swingnummers. Zijn droom is om als artiest mensen te vermaken. Hij wil het liefst zingen in de Amsterdam Arena. Via Idols wil hij graag leren performen, om zo echt het totaalpakketje te worden.

Mitch begreep al snel dat zingen alleen niet voldoende is en leerde gitaar te spelen zodat hij zich zelf kan begeleiden op singer&songwriters bijeenkomsten. Inmiddels probeert hij zelf liedjes te componeren en z’n eigen style te creëren. Mitch heeft een krachtig eigen stemgeluid en een sympathieke performance.

De Achterhoekse nuchterheid betekent niet dat hij niet droomt van een carrière als zanger/gitarist, in de toekomst mogelijk ook als singer-songwriter. Om zichzelf te belonen met wat hij tot nu toe bij Idols bereikt heeft, kocht hij een mooi blauwe gitaar. ,,Die past ook goed in de Idols-huisstijl. Een artiestennaam hoeft hij in elk geval niet te verzinnen: Mitch Lodewick klinkt internationaal genoeg!
 

Mitch Lodewick Idols boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mitch Lodewick Idols zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mitch Lodewick Idols wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mitch Lodewick Idols. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mitch Lodewick Idols te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.