Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Mister en Miss Valentine boeken?

Mister en Miss Valentine boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mister en Miss Valentine

Wilt u Mister en Miss Valentine direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mister en Miss Valentine

‘Mr & Miss Valentine’ het koppel van de liefde die uw gasten bedienen met snoepgoed, lekkernijen en traktaties gedurende uw evenement. Natuurlijk is het ook mogelijk om één ‘Mister Valentine’ of één ‘Miss Valentine’ in te zetten of een koppel van twee dames of twee heren. Geheel in liefdes-thema bieden wij een snoep assortiment is samengesteld met verschillende zoete liefdes snoepjes met hartjes. ‘Mister & Miss Valentine’ zijn natuurlijk uitermate geschikt voor Valentijnsacties of andere liefdes thema’s. Onze Mr & Miss Valentine zien er niet alleen uit om op te eten, maar zorgen ook echt voor een smakelijke sfeerbeleving van uw gasten!

Mister en Miss Valentine boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mister en Miss Valentine zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mister en Miss Valentine wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mister en Miss Valentine. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mister en Miss Valentine te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.