Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 475,- excl. BTW
  • Opmerking: Exclusief polaroids en frames
Volledige prijslijst

Miss Polaroid boeken?

Miss Polaroid boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Miss Polaroid

Wilt u Miss Polaroid direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Miss Polaroid

Leg de glimlach van uw gasten vast met Fotomarketing! Bij uitstek het ideale en trendy communicatiemiddel om uw boodschap over te brengen aan uw gasten. Er zijn als marketingtool diverse mogelijkheden voor de fotoframes van de polaroid. Daarnaast poseren onze gracieuze fotografes graag in hun unieke outfits met uw gasten. Kortom, Djade zorgt ervoor dat uw gasten niet met lege handen naar huis gaan en uw bedrijf of merk in de picture blijft!

Miss Polaroid boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Miss Polaroid zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Miss Polaroid wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Miss Polaroid. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Miss Polaroid te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.