Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 475,- excl. BTW
  • Opmerking: Exclusief oliebollen
Volledige prijslijst

Miss Oliebol boeken?

Miss Oliebol boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Miss Oliebol

Wilt u Miss Oliebol direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Miss Oliebol

'Miss Oliebol' is een van onze nieuwste creaties. Op uw feestje zullen onze 'Oliebol Missen' heerlijke oliebollen serveren. Op zijn Hollands, een geruit rokje en met leuk detail. Gewoon een Hollandse lekkernij.

Miss Oliebol boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Miss Oliebol zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Miss Oliebol wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Miss Oliebol. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Miss Oliebol te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.