Twilight Entertainment

     
Miss Montreal boeken / huren voor een optreden / Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Miss Montreal boeken?

Miss Montreal boeken / huren ?

Wilt u Miss Montreal huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Miss Montreal vindt u op deze pagina.

Wilt u Miss Montreal direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Miss Montreal

Sanne Hans, de frontvrouw van Miss Montreal, wordt op 22 september 1984 geboren in Hardenberg. Ze groeit op in een muzikale familie en schreef al liedjes toen ze heel jong was. Het Nederlandse publiek leert Sanne in 2008 kennen via een reclame, maar al snel mag ze in 'De Wereld Draait Door' haar eigen liedje 'Just A Flirt' komen spelen. Haar optreden en droge humor maakt veel indruk bij de kijkers en al snel heeft Giel Beelen de radioprimeur van Sanne's debuutsingle. Niet veel later kiest 3FM de single tot haar Megahit. Op 1 november van 2008 komt de single 'Just A Flirt' in de hitlijsten binnen om daar 33 weken onafgebroken in te blijven staan.
 
Op 15 mei 2009 verschijnt haar debuutalbum Miss Montreal en is ze te bewonderen op de grote festivals zoals Lowlands, Parkpop, Beatstad en Zwarte Cross. In het najaar van 2009 vult Sanne's eigen publiek bijna 30 Nederlandse concertzalen en doet ze het voorprogramma van Coldplay in het Goffertpark voor 70.000 bezoekers.
 

Op 16 juli 2010 verscheen het tweede album van Miss Montreal met de titel “So… Anything Else?”. De plaat is in haar ogen nog veel beter worden. Volwassener werk maar nog steeds die authentieke typische “Sanne sound”. Ze heeft veel geschreven het laatste jaar omdat het allemaal op rolletjes liep en ze veel inspiratie had. Inmiddels hebben zich toetsen bij de band gevoegd.

Haar derde album ‘I Am Hunter’ verscheen in 2012. In het najaar van 2012 en het voorjaar van 2013 is Miss Montreal te zien in een sfeervolle theatertour in speciaal geselecteerde theaters, van de Kleine Komedie tot en met Koninklijk Theater Carré.

Miss Montreal boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Miss Montreal zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Miss Montreal wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Miss Montreal. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Miss Montreal te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.