Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Miss Mable X-mas Table boeken?

Miss Mable X-mas Table boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Miss Mable X-mas Table

Wilt u Miss Mable X-mas Table direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Miss Mable X-mas Table

Een magnifieke animatieact met klasse. Onze animator wandelt met haar 'table' tussen uw publiek. Speciaal voor uw kerstparty's boekt u de spectaculaire X-mas table!

Het is ook mogelijk om speciaal voor uw bedrijf een jurk op maat te laten ontwerpen. Extra attentie waarde dus.


 

Miss Mable X-mas Table boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Miss Mable X-mas Table zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Miss Mable X-mas Table wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Miss Mable X-mas Table. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Miss Mable X-mas Table te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.