Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 5/6 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Miss Flora Gattina (Burlesque / Paaldanseres) boeken?

Miss Flora Gattina (Burlesque / Paaldanseres) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Miss Flora Gattina (Burlesque / Paaldanseres)

Wilt u Miss Flora Gattina (Burlesque / Paaldanseres) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Miss Flora Gattina (Burlesque / Paaldanseres)

Miss Flora Gattina oftewel Floortje* Laan, leeft om te bewegen. Van yoga tot paaldansen tot Latijns-Amerikaans stijldansen en alles wat ertussen ligt. Als performer en als lerares wil Miss Flora Gattina  mensen stimuleren in beweging te komen (letterlijk en figuurlijk), ontspanning en inspiratie bieden met de nadruk op zelfbewustzijn en creativiteit.

Miss Flora Gattina is mede-eigenaar van rasalila waar ze naast optredens ook lesgeeft.

Miss Flora Gattina (Burlesque / Paaldanseres) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Miss Flora Gattina (Burlesque / Paaldanseres) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Miss Flora Gattina (Burlesque / Paaldanseres) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Miss Flora Gattina (Burlesque / Paaldanseres). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Miss Flora Gattina (Burlesque / Paaldanseres) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.