Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Miss Faith boeken?

Miss Faith boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Miss Faith

Wilt u Miss Faith direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Miss Faith

Naast haar carriëre in de succesvolle meidengroep Djumbo was het tijd voor wat nieuws voor Miss FaithLotte. Ze nam DJ lessen op de pioneer academy en begon met draaien.

Na enige tijd kwam ze in contact met een dance label en begonnen een samenwerking.
De eerste boekingen stroomde al snel binnen en “Miss Faith” was een feit.

Ieder weekend zet “Miss Faith” de clubs op z’n kop met haar opzwepende beats.
Ze draait van sexy deep house tot Dirty, Progessive House.
Met deze mooie verschijning heb je gegarandeerd een spetterende avond.

Miss Faith boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Miss Faith zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Miss Faith wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Miss Faith. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Miss Faith te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.