Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Miss BontBeats boeken?

Miss BontBeats boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Miss BontBeats

Wilt u Miss BontBeats direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Miss BontBeats

Shelina de Bont, alias Miss BontBeats, is een Nederlandse DJ. Zij wordt gezien als het opkomende vrouwelijke DJ talent van dit moment. Anno 2013 begon zij met het draaien van lounge met een vleugje deephouse tijdens haar residentie bij autodealer BMW en MINI. Haar voorliefde voor electronische beats kon zij door het publiek laten proeven door tal van optredens in steden zoals Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Doetinchem, Nijmegen, Amsterdam etc. hier werd haar stijl voor Electronic Dance Music geboren.

In een rap tempo werd deze vrouwelijke DJ geboekt voor grotere optredens tijdens festivals als Bavaria Zo. Festival, Impact Festival en Brandhout Festival. Hierna organiseerde deze dame zelfs haar eigen Caribbean tour. De eilanden Bonaire en Curacao werden tijdens haar verblijf geïnfecteerd met haar hemelse Electronic Dance Music, zij toverde in Bonaire de Spice Beach Club, Karels Beach Bar en Little Havana om tot een kolkende feestmassa. Als klapper op de vuurpijl draaide zij op Curacao tijdens Smash the House Festival op Kokomo Beach met de crème de la crème DJ’s van de wereld zoals: Martin Garrix, Sidney Samson, Lil Jon, Wolfpack, Partysquad, Alvaro, Funk D and many more. Dit festival werd georganiseerd door de koningen van Tomorrowland, namelijk Dimitri Vegas en Like Mike.

Miss BontBeats boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Miss BontBeats zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Miss BontBeats wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Miss BontBeats. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Miss BontBeats te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.