Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
Volledige prijslijst

MINK Harprock boeken?

MINK Harprock boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van MINK Harprock

Wilt u MINK Harprock direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie MINK Harprock

MINK is geformeerd door harpiste Janne Minke Nijp en slagwerker Tom van den Heuvel. Hun liefde voor de rockmuziek uit de jaren 80 vertaald zich in de te gekke band,  MINK

Door gebruik van een elektrische harp en nieuwe creatieve arrangementen krijgen de nr1 rockhits uit deze periode een nieuwe dimensie.

Terwijl Janne Minke afstudeerde aan het conservatorium in Enschede, studeerde Tom aan het Berklee College of  Music in Boston.  De klassieke opleiding van Janne Minke kan ze optimaal gebruiken in de rockmuziek van tachtiger jaren. Naast MINK speelt Tom regelmatig met enkele musici van Supertramp in diverse projecten.

Samen met 5 andere musici staan zij garant voor 1 x 90 minuten melodieuze rock.
Alle songs zijn herkenbaar en nemen de mensen mee terug maar de Eighties.
Denk aan: Kiss, Frank Stalone, Bryan Adams, Queen, Whitesnake of John Farham

Binnenkort wordt de eerste CD gepresenteerd. Ondertussen zijn de demo’s in de Verenigde Staten bijzonder goed ontvangen en staat een tour als supportact op stapel.

MINK Harprock boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over MINK Harprock zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over MINK Harprock wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van MINK Harprock. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over MINK Harprock te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.