Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Mini Sint Surprise Car boeken?

Mini Sint Surprise Car boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mini Sint Surprise Car

Wilt u Mini Sint Surprise Car direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mini Sint Surprise Car

De Mini Sint Surprise Car is een kleine mobiele attractie die vol surprises zit !
Kinderen kunnen zich laten schminken en ze krijgen een mooi ballonfiguur. Natuurlijk trakteren onze Zwarte Pieten de kinderen ook nog op lekker strooigoed.

U huurt deze attractie voor 4 aaneengesloten uren.

De attractie is mobiel en kan van winkel tot winkel gaan

Mini Sint Surprise Car boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mini Sint Surprise Car zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mini Sint Surprise Car wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mini Sint Surprise Car. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mini Sint Surprise Car te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.