Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 3.695,- excl. BTW
  • Opmerking: Inprikken € 3095,- excl.
Volledige prijslijst

Mindy and The Good Vibes Society boeken?

Mindy and The Good Vibes Society boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mindy and The Good Vibes Society

Wilt u Mindy and The Good Vibes Society direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mindy and The Good Vibes Society

Maak kennis met ‘Mindy & The Good Vibes Society’, een 9-mansband die repertoire van the old days, maar ook van nu speelt. Deze band met zeer stijlvolle vintage uitstraling heeft alles in huis om het publiek te vermaken met een dosis muziek om van te genieten en op te dansen! Waan je op een feest waar heren in prachtige pakken gekleed gaan en dames hun mooiste corset aan- getrokken hebben. De drankjes vloeien rijkelijk, er wordt volop gedanst en op ’t stijlvolle podium maakt een 9-mans band de avond compleet met heerlijke livemuziek.

On stage staat zangeres Mindy met haar betoverende stem met aan haar zijde een blazerssectie en achtergrondzangeres die moeiteloos een dansje meedoen. Dit alles ondersteund door in pak en hoed gestoken toetsenist, gitarist, bassist en ritmesectie.

Veel hedendaagse artiesten, zoals bijvoorbeeld Bruno Mars, Justin Timberlake, Joss Stone en Alain Clark, vinden nog steeds inspiratie uit oude dansmuziek. Hits van deze artiesten zullen bij ‘Mindy & The Good Vibes Society’ dus ook zeker niet ontbreken.

Een optreden van ‘Mindy & The Good Vibes Society’ betekent dansen met een onuitputtelijke hoeveel- heid energie. Zij voorzien uw feest niet alleen van muziek, maar creeeÌ„en een prachtig vintage feest dat het publiek nog lang zal bijblijven.

‘Mindy & The Good Vibes Society’ bestaat uit:

Leadvocals: Mindy Broeren-Martosoedjono
Backingvocals: Nikky Lijffman
Basgitaar: Maurits Malherbe
Gitaar: Benjamin Pessy
Toetsen: Bob Kuijl
Drums: Johan Boere
Percussie: Bert Prinsen
Saxofoon: Patrick Schmidt
Trompet: Ronald Baljeu

Mindy and The Good Vibes Society boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mindy and The Good Vibes Society zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mindy and The Good Vibes Society wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mindy and The Good Vibes Society. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mindy and The Good Vibes Society te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.