Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Mind Illusieshow boeken?

Mind Illusieshow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mind Illusieshow

Wilt u Mind Illusieshow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mind Illusieshow

In de Mind Illusie show wordt er naar de grenzen van de menselijke mogelijkheden gegaan. Wat kan een mens? Waartoe is ons brein in staat? Mensen uit het publiek mentaal beïnvloeden, hun gedachten lezen en ze “onverklaarbare gevoelens” geven. Is wat je ziet de werkelijkheid of een illustere interpretatie daarvan? Kloppen jouw waarnemingen of is er iets anders aan de hand?

Boekingen Mind Illusie Show

De show begint met een experiment met alle aanwezigen, ik test hoe gemakkelijk men te beïnvloeden is. (het blijkt heel gemakkelijk) Een vrijwilliger uit de zaal verliest tijdelijk zijn vermogen om te kunnen lezen en zijn vermogen om te kunnen voelen. Bij een andere vrijwilliger zal men inbreken in gedachten en zo precies weten waar hij aan denkt, een ware 'Mind Hack' De show zet aan het denken over de menselijke mogelijkheden en prikkelt de zintuigen.

Mind Illusieshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mind Illusieshow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mind Illusieshow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mind Illusieshow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mind Illusieshow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.