Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Mind Boost boeken?

Mind Boost boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mind Boost

Wilt u Mind Boost direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mind Boost

Gebruik uw brein optimaal In deze veranderende tijden is er geen tijd voor dagdromen. Jan Reinder zet u op scherp. Duik diep in uw brein en ontdek de ongekende mogelijkheden.

Een interactieve web-show vol mindhacks en magie.

Jan Reinder is keynote spreker, illusionist, mentalist en creatief denker.  Al meer dan 15 jaar weet Jan Reinder de werkende mens te inspireren en motiveren. Met zijn Magic Shows toert hij over de hele wereld. Zo stond hij onder andere in Las Vegas ‘Worlds Greatest Magic Show’, ‘The Magic Castle’ in Hollywood en trad hij op voor Prins Albert van Monaco en koningin Máxima. Hij deelden het podium met grote sterren als Chris Rock en Jay Leno. En was in 75 landen te zien op TV waaronder zijn eigen TV show op FOX.
 
In een korte interactieve web show, leert u meer over uw brein. Waarom doen we dingen altijd op een bepaalde manier en waarom hebben we moeite met veranderen. Juist in deze tijd is het essentieel dat u de automatische piloot uit schakelt om optimaal te presteren. Jan Reinder laat in een paar brain hacks zien wat allemaal mogelijk is en hoe u zelf meer kan dan u denkt.

Voor wie?

Deze web show is voor bedrijven en organisaties die hun mensen willen enthousiasmeren, wakker schudden, beter laten presteren en met elkaar willen verbinden. Uiteraard zit in deze web show ook een grote lading fun en verwondering wat iedereen kan gebruiken.
 
Mind Boost is gecreëerd om mensen te activeren en te motiveren van achter de computer. Verder krijgen de deelnemers tips en tricks om hun prestaties te verhogen. Wat de Mind Boost uniek maakt is de vorm. De presentatie begint als een normale webinar. Met gewoon Jan Reinder (JR) achter de laptop. Mensen worden al snel gevraagd om mee te doen en letterlijk in actie te komen. Door dat Jan Reinder gebruik maakt van magische metaforen wordt de boodschap verpakt in een interactieve illusie die de mensen zelf thuis kunnen ervaren. Hij combineert verschillende camera standpunten met korte clips waardoor de webinar meer voelt als een interactieve TV show. Om de sleur van achter de computer te laten verdwijnen eindigt de presentatie bij iemand letterlijk voor de deur waar de laatste illusie en de afsluitende boodschap met een persoon van de organisatie wordt gedaan. In een korte interactieve web show, leer je meer over je brein.
 
Waarom doen we dingen altijd op een bepaalde manier en waarom hebben we moeite met veranderen? Juist in deze tijd is het essentieel dat je de automatische piloot uit schakelen om optimaal te presteren. Jan Reinder laat in een paar brain hacks zien wat allemaal mogelijk is en hoe je zelf meer kan dan je denkt.

Plus punten van Mind Boost:

-       Hoge Fun Factor
-       Interactie met de kijker
-       Je leert dingen over jezelf, over patronen, de auto pilot uitschakelen
-       Korte brein hacks en tips and tricks
-       Magie doet mensen verwonderen
-       Geen saai webinar
-       Je zet je brein op scherp met Mind Boost

Mind Boost boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mind Boost zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mind Boost wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mind Boost. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mind Boost te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.