Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.695,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Millstreet boeken?

Millstreet boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Millstreet

Wilt u Millstreet direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Millstreet

MillStreet is terug met leadzanger Marc van Demen. Vele jaren lang was hij met groot succes “het gezicht” van de band. De band is weer compleet nu en heeft in december 2012 een nieuwe start kunnen maken.
Hun repertoire bestaat uit up-to-date top 40, pop, rock, 100% dance en party coversongs. Deze songs worden in verrassende medley vorm, populaire mash-up stijl of voluit gebracht door 5 ervaren muzikanten.
 
In 10 jaar tijd speelde MillStreet meer dan 1500 optredens en zijn nog steeds graag geziene gasten in alle discotheken, feesttenten, bedrijfsfeesten en bruiloften door heel Nederland en daarbuiten. MillStreet kan een professionele geluidstechniek en lichtshow bieden voor ieder evenement. Voor elk feest of budget probeert MillStreet een goede oplossing aan u te bieden.

MillStreet...de coverband zonder grenzen.

Na verdere voorbereidingen kan de band Millstreet u nu op dit moment kennis laten maken met een geheel nieuw concept. Het zal u aanspreken omdat het uniek is in de muziek business. In het kort, u bepaald naar wens hoe de band gaat optreden.
En wij zullen u zorgeloos entertainment brengen op maat. Maar wat houdt dat in? Door dit vernieuwende concept zijn de gevestigde MillStreet shows door u voortaan onbeperkt uit te breiden op het gebied van muziek, show en entertainment. Het publiek van tegenwoordig, jong of oud, wil overdonderd worden met extra prikkels. Deze kan MillStreet u nu bieden als geen andere band. Het is geen must, maar een extra service die de band u kan aanbieden.

Millstreet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Millstreet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Millstreet wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Millstreet. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Millstreet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.