Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 3.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Millstreet boeken?

Millstreet boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Millstreet

Wilt u Millstreet direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Millstreet

Je hebt een groot evenement op de planning, maar je bent wel klaar met de standaard coverbands en DJ's. Je wilt er 100% zeker van zijn dat men over een half jaar nog over jouw evenement napraat? Dan is er maar één oplossing: Millstreet boeken! Festival, feesttent? Geen probleem! Of toch een überluxe bedrijfsfeest met prosecco en kaviaar in de Ardennen? Lusten wij ook! Misschien liever een beetje romantiek in de zaal?

Ook op bruiloften zijn wij graag van de part! Is een spetterende, constant vernieuwende show voorzien van het vetste op gebied van licht en geluid nog niet genoeg, en moet het over de top met confetti, Co2 jets en stageflames? Dan nemen wij graag wat extra spul mee!

De mensen gaan gegarandeerd uitgeput en met een glimlach van oor tot oor weer naar huis! Wij barsten van de energie en dat willen we graag delen! "Entertainment to the Max!" noemen we het zelf. Een keigoed product voor jouw feest dat je ergens anders niet snel zult vinden!

Millstreet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Millstreet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Millstreet wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Millstreet. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Millstreet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.