Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.895,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Millenium Showband boeken?

Millenium Showband boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Millenium Showband

Wilt u Millenium Showband direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Millenium Showband

Wat maakt een groep muzikanten als Millennium Showband  tot een succesvolle band? Is het de muziek, de presentatie, het showelement? Uiteraard is het een combinatie van een aantal aspecten. Het is in de eerste plaats heel belangrijk om de sfeer aan te voelen in de zaal en daarop in te spelen. Daarvoor heb je een breed repertoire nodig, een combinatie van dansmuziek, gezellige meezingers en nummers uit de periode van de jaren zestig tot en met nu. Van engelse wals tot soul en van tango tot rock.

De Millennium Showband uit Enschede speelt al vele jaren lang op bruiloften maar ook op personeels- en buurtfeesten, op schuttersfeesten en op iedere andere feestelijke gelegenheid. Voor een beperkt gezelschap maar met even groot gemak ook in een grote feesttent. En het is juist die ervaring, in combinatie met de muzikale kwaliteiten, die deze band tot een gezelschap van routiniers maakt. Maar wel muzikanten die het optreden met de band nog steeds als hun hobby zien en daardoor iedere avond opnieuw gemotiveerd en enthousiast voor het publiek verschijnen.

Millennium Akoesties
Een bruiloft of personeelsfeest kan worden begonnen met Millennium Akoesties. Dat zijn 20-30 minuten muziek met akoestische instrumenten, zoals accordeon, gitaren en zang. Het wordt gebracht op een aangenaam geluidsniveau zodat de mensen bij binnenkomst even rustig kunnen praten.

Graag stellen we de leden van Millennium Showband aan u voor:

* Rene Lange
* Marco Boevink
* Erwin Wissink
* Martin Drenth
* Herald Hoevers

Millenium Showband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Millenium Showband zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Millenium Showband wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Millenium Showband. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Millenium Showband te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.