Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Milkbar boeken?

Milkbar boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Milkbar

Wilt u Milkbar direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Milkbar

Milkbar maakt aanstekelijke hoekige gitaarpop. Hun single ‘I’m A Soldier’ werd al veelvuldig gedraaid op de radio en we kunnen ons verheugen op een nieuw album. Gedreven, vol ambitie en bepakt met een energieke liveset staat Milkbar nu te trappelen in de coulissen.

Via obscure contactadvertenties vonden vijf muzikanten elkaar in Amsterdam: Antonio, de broers de Beurs, Kim en de van oorsprong Ierse frontman Chris Murphy. Samen werden ze Milkbar, vernoemd naar de melkbar uit Stanley Kubrick’s spraakmakende film ‘Clockwork Orange’.

Live maakte Milkbar veel vlieguren tijdens de Popronde, op festivals door heel Nederland, als support voor o.a The Deaf, 3FM Serious Request en op een stampend vol Museumplein tijdens de Uitmarkt.

De debuutplaat ‘Monday Club’ verscheen eind 2012 bij [PIAS] Recordings. De band opende het nieuwe jaar met een succesvol optreden op het 3FM Serious Talent Stage tijdens Noorderslag.

Milkbar boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Milkbar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Milkbar wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Milkbar. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Milkbar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.