Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Miljuschka Witzenhausen boeken?

Miljuschka Witzenhausen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Miljuschka Witzenhausen

Wilt u Miljuschka Witzenhausen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen is op 10 juli 1985 geboren in Amsterdam. Op 4-jarige leeftijd begint ze al met een dansopleiding en groeit haar liefde voor muziek, dans en jeugdtheater.

Ze ontwikkelt zichzelf als een creatieve, energieke bezige bij. Zo presenteert ze tijdens haar schooltijd het Café Chantant, een jaarlijks terugkerend multicultureel weekend op het Vossius Gymnasium.

In 2003 behaalt Miljuschka haar Gymnasium diploma en begint ze aan de rechtenstudie. Al snel realiseert ze zich dat entertainment haar grote liefde is en besluit ze de studie te beëindigen.

Ondertussen is Miljuschka zeer actief met dansopdrachten, wordt ze opgemerkt door een talentscout en volgt een uitnodiging voor een screentest bij TMF.

Vanaf februari 2005 werkt Miljuschka bij TMF en presenteerde ze programma’s als Mobile Charts, Play, TMF Party, Tweestrijd, Dag Top 5, TMF Op Weg & Fiësta.

Momenteel is Miljuschka dagelijks te zien in het live programma Re:Action dat zij samen met collega Renate Verbaan presenteert.

Tot oktober 2007 was Miljuschka 3 jaar lang één van de VJ’s bij TMF. Zij presenteerde daar programma’s als o.a. Dag Top 5, Kweekvijver, TMF op Weg en natuurlijk TMF Reaction waarin ze dagelijks te zien is. Verder presenteerde zij de jaarlijkse TMF Awards. Miljuschka zet zich daarnaast ook in als ambassadrice voor Dance4Life, een organisatie waarbij jongeren zelf het heft in handen nemen in de strijd tegen HIV en aids.

Vanaf 28 november 2008 speelt Miljuschka de rol van Jacqueline Brunel in de dagelijkse soapserie ONM. Daarnaast is Miljuschka te zien in de internetsoap SOUND, waarin zij de hoofdrol van DJ Joy vertolkt. Ook in 2008 is Miljuschka te zien als presentatrice van het realityprogramma Op safari in Noord-Holland, dat wordt uitgezonden op TV Noord-Holland. 

Miljuschka Witzenhausen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Miljuschka Witzenhausen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Miljuschka Witzenhausen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Miljuschka Witzenhausen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Miljuschka Witzenhausen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.