Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Gestopt, niet meer te boeken
Volledige prijslijst

Milan Milano boeken?

Milan Milano boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Milan Milano

Wilt u Milan Milano direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Milan Milano

Milan Milano is een 27-jarige zanger uit Emmen afkomstig uit een muzikale familie. Moeder, haar broers, zijn neef en zelfs opoe hebben allemaal een groot zangtalent. Milan Milano is vernoemd naar de broer van Opoe.
Dat hij kon zingen, wist dus de hele familie allang, maar een zanger heeft meer nodig dan talent. Hij moet vooral ook echt willen. Zijn vrouw wist heel goed hoe zij haar man gelukkig kon maken. Zij plaatste ooit stiekem een filmpje op You Tube.

Een goede vriend van hem stelde Milan Milano voor aan Willie Oosterhuis. Eén van de makers en de presentator van het Mega Piratenfestijn. Het intrigeerde Willie, dat een zangtalent niet wil zingen. De muziekwereld is inderdaad een jungle en Willie kent inmiddels de valstrikken en –kuilen.


Milan Milano voelde zicht vertrouwd bij Willie en durft zich, met hem als manager, wel als zanger te laten zien en horen…

Milan Milano boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Milan Milano zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Milan Milano wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Milan Milano. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Milan Milano te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.