Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Mike Peterson boeken?

Mike Peterson boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mike Peterson

Wilt u Mike Peterson direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mike Peterson

Mike Peterson begon zijn zangcarrière op elf jarige leeftijd, niet wetende dat hij zou opgroeien tot een allround zanger/entertainer. Het begon allemaal met ‘af en toe’ een paar liedjes zingen, in de pauze van andere artiesten. En al snel werd Mike ,op dertien jarige, gevraagd voor zijn eerste televisieshow “de Bart Boos show” van de helaas overleden Bart de Graaf.

Daarnaast werkte Mike hard aan een zangcarrière, ondersteund door zijn vader, die tevens ook zijn geluidsman was. Helaas overleed Mike zijn vader toen Mike vijftien jaar was, en hierdoor wilde Mike stoppen met zingen.  Gelukkig besloot Mike na een jaar om toch de draad weer op te pakken. In dat jaar maakte Mike op 16 jarige leeftijd zijn eerste single ”If i were a Carpenter” Opgenomen met grote namen uit de Nederlandse muziek, waaronder Mildred Douglas(Mai-Tai) en Bert Meulendijk(gitarist van o.a Rene Froger). Deze single werd helaas geen hit, maar zorgde wel voor de nodige publiciteit. Met als positieve ontwikkeling dat Mike werd gevraagd voor zijn eerste grote optreden in Nederland. Namelijk in het voorprogramma voor de “Soullegende” Lou Rawls in de Doelen te Rotterdam!

Mike Peterson boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mike Peterson zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mike Peterson wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mike Peterson. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mike Peterson te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.