Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Mike de Ridder boeken?

Mike de Ridder boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mike de Ridder

Wilt u Mike de Ridder direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mike de Ridder

Hoewel Mike de Ridder nog niet zo heel lang op televisie te zien is in Nederland, behoort hij tot de favoriete karakters voor kinderen! Het 10 jaar oude riddertje beschermt zijn koninkrijk met veel fantasie, humor en magie. Mike komt graag langs voor een ontmoeting (meet & greet) met alle ridders en ridderinnen die uw evenement bezoeken.

Mike de Ridder boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mike de Ridder zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mike de Ridder wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mike de Ridder. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mike de Ridder te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.