Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Mike Alderson boeken?

Mike Alderson boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mike Alderson

Wilt u Mike Alderson direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mike Alderson

Mike Alderson wordt op 29 november 1993 geboren in Roosendaal. In zijn jeugd staat er één ding centraal en dat is muziek, overal waar hij gaat en staat. Mike is gezegend met een geweldig stemgeluid en is op het podium een entertainer. Ondanks dat Mike pas net ben begonnen is met zijn muzikale carrière, geniet hij ervan dat mensen hem volgen en geïnteresseerd zijn in wat hij doet.

Met zijn stem en afwisselende repertoire is het een feestje wanneer Mike Alderson op de bühne staat. Mike zal niet stilzitten en zichzelf ontwikkelen zodat de volgende single nog beter wordt. Zijn nieuwste single is het mooie Alleen Maar Dansen.

Mike Alderson boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mike Alderson zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mike Alderson wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mike Alderson. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mike Alderson te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.