Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Ex-Zangeres v/d Gigantjes
Volledige prijslijst

Mieke Giga Stemerdink boeken?

Mieke Giga Stemerdink boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mieke Giga Stemerdink

Wilt u Mieke Giga Stemerdink direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mieke Giga Stemerdink

Mieke Giga (Stemerdink) was jarenlang de leading lady van de Gigantjes.

Na een glorieuze periode ging La Giga haar eigen weg. Een nieuwe band moest er komen; een Grote: een Big Band! Samen met arrangeur/trompetist Fred van Straten richtte zij “The New Swing Show”op, een 17-koppige Big Band met een heel eigen geluid en repertoire: Swing, Mambo, Rock. Eigenzinnig en onnavolgbaar gezongen door Mieke Giga.

Tevens verzorgt Mieke optredens met haar Smartlappen Band.

Mieke Giga Stemerdink boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mieke Giga Stemerdink zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mieke Giga Stemerdink wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mieke Giga Stemerdink. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mieke Giga Stemerdink te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.