Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: incl. dartbaan/presentator
Volledige prijslijst

Mieke de Boer boeken?

Mieke de Boer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mieke de Boer

Wilt u Mieke de Boer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mieke de Boer

Dartster Mieke de Boer is in januari 2003 de jongste deelneemster aan de Embassy (nu Lakeside) ooit. Tijdens het tournooi laat ze een grote indruk achter. Ze bereikt de halve finale en kenners voorspellen haar een grote toekomst.

Mieke heeft als 4-jarig meisje al de eerste pijltjes in haar handen. Het darten zit bij haar in de familie. Haar tante beoefent de sport vol overgave, en ook haar moeder is geen onbetuigd speelster.

Vanaf haar 8ste speelt Mieke in toernooiverband. Zeer zeker niet zonder succes. Dat blijkt wel uit het feit dat ze vanaf haar 10e tot haar 16e onafgebroken Nederlands ranking kampioene is geweest.

Het duurt dan ook niet lang voordat Mieke de Boer internationale toernooien begint te spelen. Ze bleef niet onopgemerkt. Ook internationaal weet Mieke steeds de halve- of finale te halen.

In 2002 wint zij de World Darts Trophy en The British Open. Nederland is weer een groot darttalent rijker!

Mieke de Boer is een spontane verschijning. Zij is in te zetten voor dartworkshops, openingen etc.

Mieke de Boer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mieke de Boer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mieke de Boer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mieke de Boer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mieke de Boer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.