Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: m-set
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Micki Duse boeken?

Micki Duse boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Micki Duse

Wilt u Micki Duse direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Micki Duse

Soms heb je van die zangers op Oktoberfesten waarbij je aan het twijfelen raakt; is het de CD of zingt ie nou écht? Schlagerzanger Micki Düse is er zo eentje. Micki heeft niet alleen de gave om loep- en loepzuiver te zingen, maar daarnaast biedt zijn stem de variatie voor een complete range aan bekende schlagerhits. Het lijkt wel of hij alle Duitse muziekstromingen beheerst: Du van Peter Maffay pakt hij met gemak op, om vervolgens probleemloos Griechischer Wein in te zetten. Wat dacht u van nummers als Wahnsinn, Ich bau dir ein Schloss, Einen Stern, Rot sind die Rosen en vele andere Duitse superhits. Recentelijk was hij zelfs te gast bij het programma Wekker Wakker van Radio Omroep Max!

Micki Düse boekt u als u voor zeker wilt gaan: meezingen mag, meeschunkeln gaat automatisch en de sfeer, die komt dan helemaal vanzelf. Althans, daar zorgt Micki Düse dan wel voor!
Wist u overigens dat Düse zoiets als injector betekent? Komt dat even goed uit; Micki als injector van schlagermuziek op úw feestavond of oktoberfest! Ja Sicher! Ja Wohl!

Micki Duse boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Micki Duse zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Micki Duse wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Micki Duse. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Micki Duse te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.