Twilight Entertainment

     
Michiel Veenstra Boeken / Michiel Veenstra Inhuren voor een optreden
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.950,- excl. BTW
  • Opmerking: NPO 3 FM / 90`s en hits van nu
Volledige prijslijst

Michiel Veenstra boeken?

Wilt u Michiel Veenstra huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Michiel Veenstra vindt u op deze pagina.

Wilt u Michiel Veenstra direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Michiel Veenstra

Michiel Veenstra is op 6 maart 1976 geboren in Almelo. Tijdens de HAVO opleiding meldt Michiel zich aan bij de lokale omroep van Almelo, Radio Almelo. Na afronding van de HAVO komt hij bij de Twentse Courant in Almelo terecht, hier maakt hij kennis met het journalistieke vak.

Michiel komt via Barry Paf bij Radio 538 terecht in de functie van producer voor het programma van Rick van Velthuysen . In drie jaar produceert Michiel voor onder andere Erik de Zwart, Michael Pilarczyk, Wessel van Diepen, Jeroen Nieuwenhuize en Jeroen van Inkel. Daarnaast wordt Michiel webmaster van de Radio 538 site en gaat hij vervolgens bij deze zender presenteren: in het weekend de 53N8 en in het ochtendprogramma Morning JEM met Jeroen Nieuwenhuize en Erik-Jan Rosendahl.

Na drie jaar Radio 538 kiest Michiel Veenstra samen met collega's Ralf Verhoef en Marc Veuger voor een nieuw avontuur: Angry Bytes. Dit multimediabedrijf groeit uit tot een belangrijke speler in Hilversum, met in het portfolio ondermeer werk voor 3FM, de KRO, TROS, NPS, Noordzee FM, Radio 10 Gold en Radio Veronica. Tijdens zijn werk voor Angry Bytes gaat Michiel ook aan de slag bij Kink FM: hij presenteert hier op zondagmiddag respectievelijk Sunday Bloody Sunday en Outlaw Classix.

Via Kink FM komt Michiel bij Radio Veronica terecht. Hier presenteert hij elke ochtend Veenstra uit de Veren en op vrijdagavond Veenstravaganza! Daarnaast is hij onderdeel van the crew in Curry & the Crew met Adam Curry,  en sidekick van Jeroen van Inkel's Rinkeldekinkel. In september 2004 ontvangt Michiel Veenstra een Marconi Award in de categorie "aanstormend talent".

In oktober 2005 begint hij bij de NPS op 3FM, hier is hij maandag tot en met donderdag van 20:00 tot 22:00 uur te horen als vervanger van Sander Lantinga. Eind 2006 krijgt hij er een uur extra bij tussen 19:00 en 20:00 uur. In dit programma “Met Michiel” bespreekt hij de nieuwste gadgets en nog veel meer.

Samen met Gerard Ekdom presenteert hij op vrijdagavond  'Ekstra Weekend' bij 3FM tussen 19:00 en 22:00 uur.

 

Michiel Veenstra boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Michiel Veenstra zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Michiel Veenstra wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Michiel Veenstra. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Michiel Veenstra te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.