Twilight Entertainment

     
Foto: Jan Banning
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 4.450,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Michiel Borstlap boeken?

Michiel Borstlap boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Michiel Borstlap

Wilt u Michiel Borstlap direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Michiel Borstlap

Michiel Borstlap wordt internationaal gerekend tot de grootste jazzpianisten. Dit seizoen is hij met zijn nieuwe soloprogramma 'Blue 2012' in het theater te bewonderen met een aangename mix van jazz, pop en klassiek.

In het najaar van 2011 kwam zijn nieuwe CD Blue uit, een ode aan zijn in 2011 geboren dochter Blue Aegea. Michiel Borstlap over zijn nieuwe CD: “De nummers componeerde in een periode waarin ik heel veel samen was met mijn vrouw Ceylan en dochter Blue. Een periode vol mooie momenten die ik niet wilde vergeten, een goede tijd om nieuwe nummers te componeren. De songs beschrijven precies mijn gevoelens van toen. Daardoor is het een CD geworden waarin het accent veel meer ligt op het gevoel dan op de techniek.”

In de zomer van 2011 gaf Michiel Borstlap een concert in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam, waar hij met groot succes voor het eerst de songs van zijn nieuwe CD speelde. Het publiek reageerde uitzinnig!

Ook de theatertour was een groot succes en vraagt om een vervolg: Blue 2012! 
 
 

Michiel Borstlap boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Michiel Borstlap zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Michiel Borstlap wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Michiel Borstlap. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Michiel Borstlap te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.