Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Overleden 23-12-2017
Volledige prijslijst

Michel Bak (Andre Hazes Imitator) boeken?

Michel Bak (Andre Hazes Imitator) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Michel Bak (Andre Hazes Imitator)

Wilt u Michel Bak (Andre Hazes Imitator) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Michel Bak (Andre Hazes Imitator)

Michel Bak is overleden op zondag 23-12-2017 in zijn geliefde Amsterdam.

Toen Michel Bak op 2 juli 1972 geboren werd in het hartje van Amsterdam werd al snel duidelijk dat ons land een rasperformer rijker was. Op 7-jarige leeftijd won hij zijn eerste playback shows met imitaties van zijn helden Elvis en André Hazes, om al snel daarna jury’s van talentenjachten te overtuigen van zijn eigen vocale talenten. Op 17 jarige leeftijd ontmoet hij zijn grote voorbeeld Hazes en als ze samen optreden, wordt Michel’s droom werkelijkheid. Hij gaat “het vak” in en weet met zijn indrukwekkende stem een steeds grotere schare fans aan zich te binden.
Café optredens, feesten en bruiloften worden al snel afgewisseld met festivals en optredens voor het grote publiek. Voorlopig hoogtepunt vindt Michel de Jordaanfestivals, waar hij met zijn Ode aan Hazes, de menigte op keer op keer z’n kop zet. Ook kijkt hij met trots en veel plezier terug naar zijn optreden in Paradiso waarbij ook Samantha Fox aanwezig was. In het voorjaar van 2003 krijgt Michel het eerste exemplaar van zijn CD “Wacht nog heel even” uitgereikt door Wolter Kroes.

Inmiddels groeit het aantal optredens per jaar gestaag en heeft Michel inmiddels ook zijn eerste TV optredens achter de rug. Als André Hazes sound-a-like of met zijn eigen Nederlandstalige uit-je-dak-repertoire brengt Michel Bak 200% feest. Hij omschrijft het zelf als: “Ik ben een volksjongen met een groot voorbeeld. Wat hij gaf is zo uniek. Wie ben ik dat ik dan minder mijn best zou doen”.


 

Michel Bak (Andre Hazes Imitator) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Michel Bak (Andre Hazes Imitator) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Michel Bak (Andre Hazes Imitator) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Michel Bak (Andre Hazes Imitator). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Michel Bak (Andre Hazes Imitator) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.