Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 90 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Michael Jackson Tribute Band boeken?

Michael Jackson Tribute Band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Michael Jackson Tribute Band

Wilt u Michael Jackson Tribute Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Michael Jackson Tribute Band

Christ'OF, door Sony Music uitgeroepen als de Europese look & sound a like van Michael Jackson en tevens winnaar van het tv-programma "My Name Is Michael", zal zich laten begeleiden door

8 klasse muzikanten, 3 fantastische backings en 4 professionele dansers.

Samen brengen zij een wervelende visuele show van 90 minuten waar de bekendste MJ nummers in een sublieme muzikale opvolging de revue passeren.

De volledige set van live zang en live muziek krijgt als kers op de taart de alom gekende spectaculaire Jackson choreografieën die door fantastische dansers identiek worden neergezet. De vele kostuumwissels maken er een verbluffend geheel van. Een streling voor oog en oor.

Michael Jackson Tribute Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Michael Jackson Tribute Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Michael Jackson Tribute Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Michael Jackson Tribute Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Michael Jackson Tribute Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.