Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Michael Evolution boeken?

Michael Evolution boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Michael Evolution

Wilt u Michael Evolution direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Michael Evolution

Michael van Beek ook bekend als Michael Evolution is een basketbal artiest van wereldklasse, die al miljoenen mensen heeft weten te verbijsteren in zijn carrière! Voor kleine en grote evenementen, theater- & circusproducties, televisie en basketbal halftime shows, Michael van Beek is de beste van zijn discipline! Met ruim 10 jaar live podium ervaring, heeft Michael van Beek zijn credits en plek in de showbizzwereld verdiend! In Sardinië won hij de titel "Nr. 1 Basketball Freestyler Of Europe 2005". Met zijn artistieke creativiteit, charisma en grote performance kwaliteiten is Michael de freestyler die deze sport in de theater- en circuswereld heeft geïntroduceerd!

Michael is te boeken voor solo show’s ‘Soul Makossa’  met een Urban style of ‘Evolution of the Planet’ juist een theatrale invulling en Cirque du Soleil styling. Met Galdino, heeft Michael een geweldige duo show.  ‘HipHop Freestyle Basketball’ is de naam van zijn originele workshop.

Bij "HipHop Freestyle Basketball", krijg je les in de gekste basketball tricks en de vetste hiphop moves in ÉÉN!!! Dit betekent niet dat je een basketballer of een danser hoeft te zijn. Dit is voor IEDEREEN!!! De basis elementen van de basketball tricks worden nauwkeurig uitgelegd en vervolgens uitgewerkt naar een leuke choreografie op muziek!

Michael is ook te boeken voor showproducties op maat en commercials.

Michael Evolution boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Michael Evolution zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Michael Evolution wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Michael Evolution. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Michael Evolution te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.