Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Populair herkenbaar repertoire
Volledige prijslijst

Michael Chitoe boeken?

Michael Chitoe boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Michael Chitoe

Wilt u Michael Chitoe direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Michael Chitoe

Michael Chitoe staat al op vijf jarige leeftijd op het podium om Michael Jackson na te doen. Dit was en is ook nog steeds zijn grote idool.  Op de leeftijd van twintig raakt hij in contact met Rutger Kroese en Giorgio Tuinfort, die op dat moment bezig zijn  een nieuwe Nederlandstalige R&B Groep op te zetten, genaamd Fa4iT. (Favourit).  Laatstgenoemde produceerd later voor Akon, Gwen Stefani, Lionel Richie én Michael Jackson. Na drie jaar vele optredens te hebben gedaan besluit de groep om uit elkaar te gaan.

In 2002 werkt Michael een jaar lang in de studio met, ex Re-Play zanger, Mark Dakriet en Giorgio Tuinfort. 
Hierna doet Michael, samen met zijn broertje, Raymond, mee aan de talentenjacht:  `Alles voor de band Follow That Dream`, op RTL4, waar de gebroeders Ben en Dean Saunders uiteindelijk de voorkeur krijgen. Michael en Raymond komen tot de laatste zestien.    

In de zomer van 2010 ontmoet Michael Harald van Panhuis, eigenaar van Wellness centrum De Zwaluwhoeve. Harald geloofd direct in Michael en zet hem vervolgens weg op verschillende podia, zoals de Mrs. Globe verkiezing in studio 21 en de Miljonair Fair in Amsterdam. Ook stelt hij hem aan diverse mensen voor in de muziekwereld.    
                            
Sinds november 2010 is Michael Chitoe het `gezicht´ van de nieuwe Amsterdam City Spa Sarphatistraat, onderdeel van De Zwaluwhoeve. Op alle advertenties, folders, flyers, etc. staat Michael zijn gezicht.
Oktober 2010 maakt hij zijn eerste Engelstalige album, genaamd Uptown Downtown, een mix van soul en funky tracks.

Op 05 december 2010 brengt Michael Chitoe een van de nummers op dit album (`Tonight`) live ten gehore bij Harry Mens, in het programma Business Class op RTL7.

Michael Chitoe boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Michael Chitoe zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Michael Chitoe wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Michael Chitoe. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Michael Chitoe te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.