Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Michael Buble Imitator boeken?

Michael Buble Imitator boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Michael Buble Imitator

Wilt u Michael Buble Imitator direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Michael Buble Imitator

Voor zowel kleine en grote theaters, als ook familiegelegenheiden, bedrijfsfeesten en outdoorevenementen. Deze Michael Bublé imitator weet top-entertainment te brengen.

Michael Buble Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Michael Buble Imitator zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Michael Buble Imitator wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Michael Buble Imitator. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Michael Buble Imitator te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.