Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.525,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Michael Blijleven boeken?

Michael Blijleven boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Michael Blijleven

Wilt u Michael Blijleven direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Michael Blijleven

Michael Blijleven is op 28 september 1986 geboren in Haarlem. Hij is van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 16.00u te horen bij SlamFM.

Michael Blijleven boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Michael Blijleven zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Michael Blijleven wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Michael Blijleven. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Michael Blijleven te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.