Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Mia More boeken?

Mia More boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mia More

Wilt u Mia More direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mia More

Voor Mia More -geboren en getogen in Amsterdam- is creativiteit en muziek altijd al haar passie geweest. Ze is bekend van haar aanstekelijke optredens, gevuld met de beste house tracks van het moment. Je kunt haar gezien hebben op festivals als Lowlands, Mysteryland, Pacha Festival en Amsterdam Open Air, naast grote namen als Jax Jones, MK en Benny Rodrigues. Maar niet alleen festivals weet ze als geen ander te bespelen, ook de clubs in het binnen- en buitenland dijnen op en neer bij haar naadloze platenkeuze. In augustus zag tevens haar 1e release het licht, So Good.

Wie weet wat de toekomst brengt voor haar, maar als je eenmaal in aanraking gekomen bent met haar, you know you want MORE!

Mia More boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mia More zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mia More wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mia More. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mia More te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.