Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Meuk boeken?

Meuk boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Meuk

Wilt u Meuk direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Meuk

Meuk is ontstaan uit liefde voor de echte onvervalste Boerenrock. Nederlandstalige feest/rock gebracht met veel humor en een dosis energie. Een feestje bouwen dat is waar het om draait bij de heren van MEUK, want wat is er mooier dan samen de tent op z'n kop te zetten met "vette" muziek recht uit het hart.

De beste hits van o.a. BZB, Pater Moeskroen, Wc-Experience, Normaal, Jovink, Mooiwark zullen uit de speakers knallen, want MEUK is niet voor mietjes. De van origine uit Brabant afkomstige band heeft de intentie om heel Nederland te gaan veroveren en geloof ze maar, dat gaat echt gebeuren.

Vijf ervaren muzikanten die hun strepen hebben verdiend bij de o.a. de Wc-Experience, Mmoozz, Van Gogh en Broadway, hebben er zin in en zijn niet meer te stuiten en gaan hun slogan MEUK GUT'R OP! absoluut waarmaken

Meuk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Meuk zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Meuk wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Meuk. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Meuk te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.