Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 180 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.295,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Mervyn King boeken?

Mervyn King boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mervyn King

Wilt u Mervyn King direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mervyn King

Al op 13-jarige leeftijd gooide Mervyn King zijn eerste pijltjes richting het bord. Zijn debuut op de prestigieuze Embasy (momenteel bekend onder de naam Lakeside), het hoogst haalbare toneel in de dartsport, maakte hij in 1997. Daar gooide hij direct een recordaantal van dertig 180's, de hoogst haalbare score met drie darts. In datzelfde debuutjaar bereikte hij tevens de halve finale.

Sindsdien gaat Mervyn King door het leven als één van de grote mannen in het BDO-circuit, één van de twee toonaangevende bonden in de sport. Op ieder toernooi waaraan hij meedoet behoort hij tot de grote favorieten voor de eindzege

In 2002 Behaalde ‘The King’ de finale van de toenmalige Embassey. Op weg naar de finale versloeg hij onder andere Raymond van Barneveld. In de finale moest hij echter zijn meerdere erkennen in de Australiër Tony David.

De eerste Grandslam titel behaalde Mervyn King in 2004 tijdens de Winmau World Masters. Hierna stapelden de resultaten en titels zich in een nog rapper tempo op. In 2005 bereikte hij zijn hoogtepunt tot dan toe in zijn carrière door in de finale van de IDL in Nederland van Tony O’shea te winnen. In dat zelfde jaar won bij de Leendesk Masters door in de finale Martin Adams te verslaan.

Mervyn King boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mervyn King zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mervyn King wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mervyn King. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mervyn King te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.