Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Merry Jazzmas Trio boeken?

Merry Jazzmas Trio boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Merry Jazzmas Trio

Wilt u Merry Jazzmas Trio direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Merry Jazzmas Trio

We wish you a… Merry Jazzmas!
Dat is het gevoel waarin deze muzikanten uw feest zullen dompelen.
Het Merry Jazzmas Trio (Rico op de contrabas, Vincent op gitaar en Pietern op de Sax) – speelt jazz standards en kerstmuziek in jazzy stijl en ze doen dat met hart en ziel.

Ze zijn studiegenoten van het Hilversums conservatorium en spelen al weer sinds 1998 samen.
Deze formatie is bij uitstek geschikt voor het verzorgen van achtergrondmuziek tijdens uw kerstreceptie, - borrel of ander samenzijn.

Zij zijn “de kabbelende golfjes waar uw conversaties op drijft”. Nooit te hard, altijd stijlvol!

Desgewenst is dit trio ook mobiel inzetbaar en kan dan op verschillende plekken de gasten toespelen.
Het is eveneens mogelijk om deze triobezetting uit te breiden met een percussionist en/of een zangeres.

Let op! Dit trio kan niet buiten spelen op Kerstmarkten, braderiën of in openlucht Winkelcentra. De instrumenten van de artiesten zijn niet opgewassen tegen koude weersomstandigheden.

Merry Jazzmas Trio boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Merry Jazzmas Trio zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Merry Jazzmas Trio wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Merry Jazzmas Trio. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Merry Jazzmas Trio te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.