Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 3.000,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Mental Theo boeken?

Mental Theo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mental Theo

Wilt u Mental Theo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mental Theo

Wie Mental Theo niet kent, moet de afgelopen tien jaar onder een grote steen hebben geleefd. In de eerste plaats ken je hem natuurlijk van de vele (happy) hardcore-platen die hij medio jaren negentig met collega Charly Lownoise in elkaar draaide. Later bleek dat Theo geen muziek nodig heeft om mensen te entertainen. Op muziekzender TMF ontpopte hij zich tot een succesvol presentator en creëerde hij als eerste het fenomeen ‘hufter-televisie’.

Eind jaren tachtig heet hij nog gewoon Theo Nabuurs en werkt hij bij Arcade. Daar staat hij aan het prille begin van de hardcore. Enkele jaren later ontmoet hij Ramon Roelofs (Charly Lownoise), die net als Theo met een hoop muzikale ideeën rondloopt. Ze besluiten de krachten te bundelen en duiken samen de studio in.

Hun definitieve doorbraak komt in 1994 met de plaat ‘Wonderfull days’. Hits als ‘Stars’, ‘Together in Wonderland’ en ‘Hardcore feelings’ volgen en maken van Charly Lownoise en Mental Theo internationale sterren. In 1995 treedt het tweetal in totaal 320 keer op.

Met zijn verslag van de Love Parade in Berlijn en een zelf gemaakte zomerspecial trekt Theo de aandacht van TMF. Binnen de kortste keren staat hij bekend als Nederlands brutaalste VJ.

Het nieuwste medium dat Mental Theo onveilig maakt, is radio. Op SLAM!FM hoor je hem iedere vrijdag en zaterdag tussen 18.00 en 20.00 uur in The Creepshow.

Mental Theo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mental Theo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mental Theo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mental Theo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mental Theo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.