Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Mental Theo boeken?

Mental Theo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mental Theo

Wilt u Mental Theo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mental Theo

Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo is een internationale DJ met 20 jaar ervaring, draaide op ‘s werelds grootste raves met o.a Carl Cox, Laurent Garnier, Hardwell, Afrojack, Lenny Dee, Tiesto, Steve Mason, Jeff Mills, Sven Vath, Marco V, Gigi d’Agostino, Johan Gielen, Westbam, Jean, en vele andere toppers.

Party’s all around the world, van Australië tot de USA en tevens live act van het jaar in Schotland in 1996. Theo werd eind jaren ’90 “DJ van het jaar” in Duitsland samen met Charly Lownoise.

Mental Theo is ook de creator van o.a. het welbekende concept Thunderdome dat nu door ID & T wordt gerund. Dit idee kwam in de tijd dat Theo werkzaam was bij Arcade als A & R Manager. Hij zette tijdens een A & R Meeting zijn platenkoffer op zijn kop en zei: “Dit gaan we versneld op cd zetten” de meeste aanwezigen moesten lachen aan tafel en ID & T lacht nog steeds.

Zijn muzikale doorbraak kwam samen met Charly Lownoise in begin jaren ’90 met o.a. Club en Mellow House, later ook met Gabber en Happy Hardcore. (O.a. Speedcity Tour). Eerste plaat van Charly en Theo samen was ‘Whole lotta Lownoise’ een gejatte AC/DC sample. Grootste hit was ‘Wonderfull Days’ en best verkochte album Charlottenburg. Wereldwijd werden er miljoenen plaatjes verkocht.

Mental Theo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mental Theo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mental Theo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mental Theo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mental Theo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.