Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Menno de Boer boeken?

Menno de Boer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Menno de Boer

Wilt u Menno de Boer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Menno de Boer

Muziek en Menno de Boer zijn z’n hele leven al één. Dat hoor je in zijn radioshow op Radio 538 (ma-vr 10:00 en 12:00). Maar als je regelmatig in een club of op een festival staat weet je dat Menno al jaren garant staat voor een overtuigende stage-performance. Als een muzikale kameleon past hij zich naadloos aan het publiek en is geen stijl te gek. Maar ook als presentator staat hij met zijn jarenlange ervaring en energieke performance z’n mannetje.

De afgelopen jaren heeft Menno z’n territorium uitgebreid tot ver buiten Nederland. Hij draaide in de vakantie-hotspots van jong Nederland in Portugal, Spanje, Griekenland en Bulgarije maar ook ver daarbuiten, waaronder Mexico. Ook staat hij regelmatig geprogrammeerd op festivals in Nederland. Daarnaast is Menno vaste recensent voor DJ Mag, waar hij maandelijks de nieuwste electro-releases onder de loep neemt.

Wil je een DJ die met de nieuwste tracks, eigen mash ups, gekke uitstapjes en de grootste hits in 1 dampende mix je publiek opzweept? Dan weet je wat te doen!

Menno de Boer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Menno de Boer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Menno de Boer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Menno de Boer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Menno de Boer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.